Nişantaşı Üniversitesi, 13. Çukurova Yüksek Öğrenim Tanıtım Günleri’nde buluştuğu lise öğrencilerine burs olanaklarını, eğitim ve sosyal faaliyetlerini anlattı.
13. Çukurova Yüksek Öğrenim Tanıtım Günleri, Çukurova Üniversitesi’nin ev sahipliğinde başladı. Yaklaşık 10 bin kişiyi ağırlayan etkinlikte Nişantaşı Üniversitesi’nin standı yoğun ilgi gördü. Stant yetkilileri, öğrencilere Nişantaşı Üniversitesi’nin burs olanaklarını, eğitim ve sosyal faaliyetlerini anlattı. Bu yıl öğrencilere yönelik burskolay.com adında bir internet sitesi kurduklarını belirten Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Hasan Basri Orhan, üniversite tercihi yapacak öğrencilere mutlaka bu siteye başvurmaları tavsiyesinde bulundu. Orhan, burskolay.com’daki formu dolduran öğrencilerin ilk 5 tercihinde Nişantaşı Üniversitesi’ni yüzde 50 bursla kazanmaları halinde bursun yüzde 75’e çıkacağını, kadın öğrencilerde ise bursun yüzde 80’e erişeceğini söyledi.
Standı gezen lise son sınıf öğrencilerinden Ali Akın, arkadaşları sayesinde Nişantaşı Üniversitesi’ni yakından tanıdığını ve sosyal etkinliklerinin fazla olması sebebiyle ilgisini çektiğini kaydetti. Burs olanaklarının da kapsamlı olduğuna değinen Akın, “Tercihim ilk sıradan Nişantaşı Üniversitesi olacak” dedi.
13. Çukurova Yüksek Öğrenim Tanıtım Günleri etkinliği, yarın da ziyaretçilere açık olacak.