Yalova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından hayata geçirilen "Güvenli Gelecek Projesi" çerçevesinde sahnelenen "Tut Elimden Polis Amca" adlı oyununda "Polican" karakteri miniklerin yeni kahramanı oldu.
Yalova Emniyet Müdürlüğü TDP Şubesi tarafından hayata geçirilen "Polican Güvenli Gelecek Projesi" ile polisler çocuklara sevdiriliyor. Projenin bu yılki kapanışı Yalova Belediyesi Mesude Engin Çocuk Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen "Tut Elimden Polis Amca" adlı çocuk oyunu ile yapıldı. Yeditepem Çocuk Tiyatrosu’nca sahnelenen oyunda bir ormanda kaybolan çocukların başından geçen olaylar ve Polican’ın çocukların imdadına yetişmesi konu edildi. 2 seans halinde sahnelenen oyunu yaklaşık 500 öğrenci izledi.
Alkışlar arasında sahneye gelen oyuncular çocukları gülmekten kırıp geçirirken Polican’ın sahneye çıkması ile coşku doruğa ulaştı. Miniklerin büyük ilgisini gören Polican karakteri miniklerin yeni kahramanı olmayı başardı. Oyun sonrasında tiyatroyu dolduran çocuklara polisler tarafından kek ve meyve suyu ikram edildi.