Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencileri, Rize Gıda Sektörünün kalbi Toptancılar sitesine Ziyaret düzenledi.

Meslek dersi öğretmeni Ümit Doğan girişimde geleceğin kalifiye elamanlarını yetiştiren Ticaret Lisesi, iş hayatındaki akışı incelemek için Toptancılar Sitesinde faaliyet gösteren Hamza Gıda’ya bir inceleme ziyaretinde bulundu.






Etkinlik sürecine, gelecekte bölge ticaretinde söz sahibi olacak olan öğrencilere işletme muhasebe müdürü Temel Baltacı ve pazarlama uzmanı Eyüp Uzun eşlik etti.


Gezide ticarethanenin 1 günlük iş akışı incelenirken, işletme muhasebe müdürü Temel Baltacı toptancılık sektörünün en önemli noktaları hakkında öğrencilere bilgiler verdi ve öğrencilerin sorularını cevapladı.


Pazarlama uzmanı Eyüp Uzun ise pazarlama sektörünün Doğu Karadeniz’deki durumu ve pazarlamacılık işinin püf noktalarını geleceğin tüccarlarına anlatmasından sonra, öğrencilerle depolar gezildi.







Ziyaret sonunda Muhasebe Müdürü Temel Baltacı, sınavlarda en yüksek puan alacak 10 öğrenciyi ödüllendireceğini belirtti.


Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Güman, Toptancılar Sitesi Yönetimine, Hamza Gıda ve özverili çalışanlarına,  etkinliğe verdikleri destek ve  gösterdikleri ilgilerinden dolayı teşekkür etti.