İSTANBUL, () / (KURUMSAL HABER) - YEDİTEPE Üniversitesi, karşılaştırmalı insan kaynakları yönetimi disiplinine hâkim yöneticiler ve akademisyen adayları yetiştirmek amacıyla, İnsan Kaynakları Yüksek Lisans Programı’nı açtığını duyurdu. Programın ön kayıtları 20 Temmuz’da başlayacak.

İnsan Kaynakları Yüksek Lisans Programı, Yeditepe Üniversitesi tarafından girişimci, dinamik ve analitik düşünce yetisine sahip, karşılaştırmalı insan kaynakları yönetimi disiplinine hâkim yöneticiler ve akademisyen adayları yetiştirmek amacıyla açıldı. Programın tanıtımı için düzenlenen lansmanda Yeditepe Üniversitesi Kurucu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sedefhan Oğuz açılış konuşmasını yaptı.

Prof. Dr. Fazıl Güler ve Doç. Dr. Dilek Sağlık Özçam’ın program içerikleri sunumu ile devam eden lansmanda, Loreal Paris İnsan Kaynakları Direktörü Demet Akman, Türkiye İş Bankası Yetenek Yönetimi Bölüm Müdürü Dolunay Bulut, Eczacıbaşı Grubu İnsan Kaynakları Yöneticisi Simge Atsüren, Nestle Türkiye Bölgesel Yöneticisi Ergin Akman gibi sektörden yüksek lisans programı kadrosunda yer alacak profesyoneller tanıtıldı.

NETWORK BULUŞMASINA DÖNÜŞTÜ

KAYITLARI 20 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK

İnsan Kaynakları Yüksek Lisans Programı’nın ön kayıtları 20 Temmuz’da, dersleri ise güz döneminde başlayacak.