Aksu Vital Avrasya gıda ve içecek sektörünün yeni buluşma noktası olacak Anuga destekli Anufood Eurasia fuarına katılıyor.
Fuarda AksuVital’in yeni ürünleri sergilenecek.
14-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında ilk kez TÜYAP İstanbul’da gerçekleşecek olan Anufood Eurasia Fuarı 25 ülkeden 200 firmanın katılımıyla kapılarını ziyaretçilere açacak. Fuarı Türkiye ile birlikte komşu ülkeleri BTD, Balkanlar ve Orta Doğu-Kuzey Afrika bölgelerindeki yeni Müşteri potansiyelini keşfetmek için ideal bir fırsat olarak gören Aksu Vital, yeni çıkan ürünlerini sergileyecek. AksuVital, Shiffa Home ve Softem markalı ürünler ile fuarda yer alacak olan şirket, ziyaretçilerini AksuVital marka kimliğini öne çıkaracak özel standında ziyaretçilerini ağırlayacak .
Bal, arı ürünleri, macun, pekmez, bitkisel karışımlar, besin takviyeleri, öğütülmüş ürünler, bitkisel çaylar gibi gıda ürünlerinin yanı sıra bitkisel bakım yağları, karışım yağ çeşitlerini sergileyecek AksuVital yeni kimliğini de görücüye çıkaracak.
Türkiye’de ilk defa üretilen Zeytinyağlı Kudret Narı Softjel, Saf Nar ekşisi, Harnup Özü, Meyveli Bal-Polen-Arı sütü bu fuarda ilk defa sergilenecek.
Aktar, market, sporcu mağazaları, gibi perakende satış noktalarına hem de otel gibi Horeka kanalına yönelik ürün çeşitlerini özel ambalajlarında pazara sunan AksuVital, Hall 11 / 71-E70 standında yer alacak.
1989 yılında bal üretimi ile faaliyetine başlayan Aksu Vital, ilerleyen yıllarda doğal ürünler konusunda uzmanlaştı. Bugün 26 yıllık tecrübesiyle Aksu Vital, Shiffa Home, Avicenna, Vitalest, Softem, Natural Hekimce markaları altında gıda, gıda takviyeleri ve dermo kozmetik ürünler üretiyor. Aksu Vital, bal, pekmez,bitkisel yağlar, bitkisel kremler, bitkisel şampuanlar,bitkisel sabunlar, sporcu ürünleri, bitkisel çaylar, öğütülmüş ürünler, gibi zengin ürün çeşitleri ile insanlığa sağlıklı, dinç ve formda bir yaşam sunuyor. Aksu Vital’in doğal ürünleri hakkında daha fazla bilgiye www.aksuvital.com.tr adresinden ulaşılabilir.