Çalımlıoğlu Gayrimenkul, toprağa yatırım yapmak isteyenlere vadeli satış kampanyası başlattı. Haziran ayında başlayan kampanya çerçevesinde dönümü 3 bin 500 liradan başlayan arazilere, 700 lira taksitle satılıyor.
Çalımlıoğlu Gayrimenkul, toprağa yatırım yapmak isteyenlerin karşısına kaçırılmaz bir fırsatla çıkıyor. Özellikle metropol şehirlerde yatırımların çoğunun toprak ağırlıklı olduğunu belirten Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu “Araziyi ister ekin ister bir bina yapın isterseniz alın satın. Toprağa yatırım yapmak her daim kazandırır ve güven getirir. Eskiden yatırımları yalnızca üst düzey sanayiciler, işadamları ve imkan sahibi insanlar yapardı fakat bugün baktığımızda memurdan esnafa, avukattan doktora, imkanları dar olandan orta ve üst segmente kadar her kesimden yatırımcı toprak odaklı yatırımlardan yana” dedi.
Bu artışa yönelik yatırımcıya kazandırmak için ‘Vadeli Satış’ kampanyasını geliştirdiklerini belirten Harun Çalımlıoğlu, şunları kaydetti:
“Ülkemiz dünya standartlarındaki projeleri üzerinde taşıyan, büyüyen ve hızla gelişen bir ülke. Biz uzmanlarımız ile birlikte bu gelişimin takipçisi oluyor ve gelişen kentlerin nabzını tutuyoruz. Güney Marmara’nın yıldızı olan Balıkesir de bunlardan biri. Balıkesir; sanayi, ulaşım, sağlık, turizm gibi çok amaçlı projeleri hayata geçirmesiyle vazgeçilmez bir kent haline gelmeye başladı. Dolayısıyla proje bazlı büyük yatırımlar ile büyüyen bir kentte alacağınız bir arazinin kaybettirme olasılığı yoktur.”
HAZİRAN KAMPANYASI BAŞLADI
Çalımlıoğlu, yatırımcıların vadeli satışta Balıkesir arazileri ile büyük oranda kâr marjı elde edeceklerini söyledi. Vadeli satış ile her kesimden yatırımcıya hitap edeceklerini belirten Çalımlıoğlu “Dönümü 3.500 TL’den başlayan fiyatlarla arazileri almak isteyen yatırımcılardan sadece yüzde 20 oranında bir peşinat alıyoruz. Bu da 700 lira gibi makul bir ödeme. Gerisini yatırımcının arzusuna göre 12 aya varan vadeler ile taksitlendiriyoruz. Haziran ayı boyunca sürecek kampanya fırsatını yatırımcıların kaçırmamasını öneriyorum” dedi.