Aytemiz, 3’üncü kez sponsor olduğu İstanbul Motobike Fuarı’nda motosiklet sürücüleriyle bir araya geldi.

Motosiklet sürücülerinin hayatlarını kolaylaştırmak ve trafikte fark edilmelerini sağlamak adına birçok ürün ve hizmet sunan Aytemiz, sponsor olduğu 12’inci İstanbul Motobike Fuarı’nda motorcu dostlarıyla bir araya geldi. 23 Şubat’a kadar 24 ülkeden 285 markayı ve motosiklet meraklılarını ağırlayacak fuarın açılışında konuşan Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık, Türkiye’de motosikletlileri akaryakıt sektörü içerisinden bu ölçekte sahiplenen ilk ve tek marka olduklarını hatırlatarak motosikletlerin ve motosiklet kullanıcılarının Türkiye’de hak ettikleri noktaya ulaşması için gerekli desteği sağlamayı sürdüreceklerini belirtti.

Öte yandan Aytemiz, fuarda pompada ödeme yapma kolaylığı sağlayan ‘Motordan Öde’ özelliğine sahip Aytemiz Kart’lar hediye edeceğini belirtti. Bin kişiye verilecek olan kartlarda motosiklet kullanıcılarına ilk yakıt alımlarından sonra kullanabilecekleri 50 TL’ye varan hediye yakıt puan kodu da sunulacak.

Markanın etkinlik alanını ziyaret eden katılımcılar ayrıca motosiklet simülasyon cihazıyla sürüş denemesi yaparak keyifli vakit geçirebilecek.