Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü markası TeknoSA, Türkiye’nin dört bir yanına teknoloji götürmek için çıktığı yolda mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.
Türkiye’nin 81 ilinde tüketicilerine kaliteli hizmet sunmak için mağaza ağını genişleten TeknoSA, Çanakkale’deki üçüncü ve en büyük mağazasını ’Çanakkale 17 Burda AVM’de, TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan ve İcra Kurulu’nun katıldığı törele açtı. Açılışa Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kent protokolü ve davetliler iştirak etti. Toplam 895 metrekarelik alanda hizmet verecek Çanakkale’nin en büyük TeknoSA’sında elektronikten bilgisayara, telekom ürünlerinden beyaz eşya ve küçük ev aletlerine yüzlerce markada binlerce çeşit ürün bulunuyor.
Çanakkale mağazasının açılışında konuşan TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, “Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinin temellerini atan TeknoSA, kuruluşundan bu yana herkes için teknoloji felsefesi ile sektörün büyümesine öncülük ediyor. Sektör lideri olarak, odağımızda her zaman müşteri oldu. Bu kapsamda teknolojiye ihtiyaç duyulan her noktaya TeknoSA’yı götürmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çanakkale ilimizde ilk mağazamız 2005 Ağustos ayında açıldı. Çanakkalelilerin ilgisi günden güne artınca 2007 yılında Carrefoursa Express içinde ikinci mağazamızı açtık. Bu iki mağazamızla 10 senedir hizmet veriyoruz. Üçüncü ve en büyük mağazamızın açılışının Çanakkale zaferimizin 100. yılına denk gelmesi, bizim için bu mağazanın önemini daha da artırdı. Üç yüze yakın mağazamızın yanı sıra çoklu kanal modeli ile müşteri deneyimini daha kusursuz, kesintisiz ve her kanalda verimli hale getirmeye odaklandık. Yeni dönemde de yatırımlarımızın temeli ve büyümemizin lokomotifi çoklu kanal modeli olacak. Her zaman, tüketiciye değer katan yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.
TeknoSA İç ve Dış Ticaret A.Ş. teknoloji perakendeciliği sektöründe, elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ve optik alanlarında satış ve pazarlama platformu 3500 çalışanıyla teknoloji alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciri. Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinde hizmet veren ilk ve en yaygın mağaza zinciri olan TeknoSA, 81 ile yayılan mağazaları ile hizmet veriyor. Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri TeknoSA mağazalarını ve teknosa.com’u yılda 200 milyonu aşkın müşteri ziyaret ediyor. TeknoSA, Uluslararası Standardizasyon Örgütü (International Standardization Organization-ISO) tarafından oluşturulan kalite yönetim standardı ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesine de sahip.