İtalyan lokantası Due Forni, şef Matteo Bertuletti yönetimindeki benzersiz menüsüyle Göztepe Parkı’nın yanında açıldı.
Taze deniz ürünlerinden oluşan meze ve yemekleriyle şöhreti yakalayan Misina Balık’ın kurucusu Suat Yılmaz, şimdi de Due Forni İtalyan lokantasıyla iddiasını sürdürüyor.
“Mahallenin gerçek İtalyanı” sloganıyla Göztepe’de hizmet vermeye başlayan Due Forni, günlük, taze deniz ürünlerini İtalyan mutfağının kendisine özgü karakteriyle yeniden yorumlayıp, İstanbulluların beğenisine sunuyor. Şef Matteo Bertuletti ve ekibi, bugüne kadar tanışmadığımız İtalyan yemeklerinin yanı sıra Türk damak tadına uygun çok özel yemek ve mezeleriyle konukları gerçek bir lezzet şölenine davet ediyor. Due Forni’de lezzet, en kaliteli İtalyan ve Türk şarapları eşliğinde servis ediliyor.
Due Forni, deniz ürünlü İtalyan yemek ve mezeleri kadar orijinal taş fırında pişirilen pizzaları ve dumanı üstünde ekmekleriyle de lezzet çıtasını çok yukarılara taşıyor. İtalyan mutfağının vazgeçilmez lezzeti pizzaların konukların gözü önünde pişirildiği Due Forni’de İtalya’dan özel olarak getirtilen iki büyük taş fırın şıklığıyla dikkat çekiyor. Mekan ismini de bu fırınlardan alıyor. Due Forni, Türkçe’de “çift fırın” anlamına geliyor.
Anadolu yakasının en önemli yeşil alanlarından Göztepe Parkı’na bakan, özenle dekore edilmiş kapalı ve açık alanlarıyla Due Forni, yalnızca öğle ve akşam yemeklerinin değil, hafta sonu keyif kahvaltıları ve brunchlarının da vazgeçilmez adresi olmaya aday.