JFC Store 2015-2016 İlkbahar-Yaz Sezonunda ‘Biraz Stil Cesareti’ dedi.
Erkek giyimin öncü markalarından JFC Store 2015-2016 İlkbahar-Yaz sezonuyla ilgili bir açıklama yaptı. JFC Store, Store 2015-2016 İlkbahar-Yaz Sezonunda ‘Biraz Stil Cesareti’ sloganıyla yeni nesil erkekler için cesaret ve yeniliklerle dolu bir koleksiyon hazırladı. Klasik kesimleri yeniden yorumlayarak farklı doku ve kesimleriyle spor şıklığı harmanlayan JFC Store,
sezonun pantolon kesimi bilekte biten ve dar paçalı pantolonlar olduğunu ve bunu. renkli çoraplar ile kombinlediklerini açıkladı.
Erkek gardırobunun kilit oyuncusu takım elbiselerin yeni sezonda da baş rolde olduğunu belirten erkek şıklığını vazgeçilmez markası JFC, farklı renklerde cesareti keşfedileceğini mavi, truncu, yeşil, mor, camel, sarı gibi renklerin yanı sıra kırmızı ve denim gibi renkleri tercih etmenin farkını JFC Store de yaşanacağını belirtti.
Herkes için ulaşılabilir bir marka olma iddiasını taşıyan JFC Store, modayı yakından takip eden ve kendini ifade etmenin yeni bir yolunu arayan herkes için yeni bir yaşam sitili vaat ettiklerini açıklayarak en kaliteli kumaşlar, seçkin desenler ve farklı dokulardaki seçenekleriyle farkı, hem fiyatta hem de kalitede iddialı olduklarını duyurdular.
JFC Store yetkilileri, “Kaliteyi hem ürün hem de mağazacılık hizmetinde farklılaştırarak sunuyor. Her geçen gün genişleyen hizmet noktaları ve geniş ürün yelpazesi ile daha fazla insana ve daha farklı tarzlara hitap etmeye devam ediyor” ifadelerini kullandılar.