Geçtiğimiz günlerde yapılan Rize Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin genel kurulunda yeniden seçilen Güven Aksoy ve yönetimi bir basın toplantısı düzenleyerek ortaklarına teşekkür etti.

23.01.2016 tarihinde İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılan seçimli genel kurula yoğun bir katılım olmuştu. İki adayın yarıştığı seçimde büyük bir çoğunluğun onayı ile Güven Aksoy yeniden Rize Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı seçildi.

Rize Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nde yapılan açıklamaya; Başkan Güven Aksoy, Yönetim Kurulu üyeleri, Davut Soykan, Adem Tornacı, Alaeddin Turanlı, Mehmet Turgut ve Yaşar Karaca Denetim  Kurulu üyeleri Şeref  Benli, İshak Telci ve basın mensupları katıldı.

Genel kurula katılan çok değerli kooperatif ortaklarına teşekkür ederek basın açıklamasına başlayan Rize Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy; “Yoğun katılımları ve desteklerinden dolayı ortaklarımıza siz basın mensupları aracılığıyla yönetim kurulumuz ve denetim üyelerimiz adına saygılarımızı sunar teşekkür ederim. Yapılan seçimli kongremizin kaybedeni yoktur. Kazananı kooperatif ortaklarımız ve Rize Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olmuştur. Kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde hizmetlerimize devam etmekteyiz. Değerli ortaklarımızın bize verdiği yoğun destek ve güçle biz yöneticilerin sorumluluğu ve çalışma azmi daha da artırmıştır” diye konuştu.

Kooperatifin 1600 ortağı ile merkez köy mahalle ilçeler ve beldelerle çok geniş bir bölgeye hizmet verdiğini hatırlatan Aksoy; “Attığımız adımlarla Kooperatif Türkiye genelinde saygın bir yere geldi. Bu başarı yönetim, çalışanlarımız ve ortaklarımızın çabaları ile oldu. Gerek kongre öncesi ve gerekse kongre sonrası ulaşamadığımız ziyaret edemediğimiz tüm üyelerimizden anlayış bekliyoruz. Bu ziyaretlerimize periyodik olarak devam edip esnaflarımız ile bilgi alışverişi içinde bulunacağız” ifadelerini kullandı