KASKO ve trafik sigortası yaptırmak isteyen araç sahiplerinin 3 dakika içerisinde karşılaştırma yapıp poliçe satın alabildiği Koalay.com, TOTAL ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında 55TL’ye varan bedava yakıt hediye ediyor.
Araç sahiplerine, bütçelerine ve ihtiyaçlarına en uygun KASKO ve trafik sigortası tekliflerini sunarak kolayca sigorta sahibi olmalarını sağlayan Koalay.com bir kampanya başlatıyor. Koalay.com ve TOTAL’in iş birliği kapsamında 30 Mart - 30 Haziran tarihleri arasında Koalay.com’u ziyaret edip KASKO ve trafik sigorta poliçesi için fiyat teklifi alanlar, anlaşmalı TOTAL istasyonlarında geçerli 5 TL bedava yakıt değerinde kampanya şifresi; Koalay.com’dan herhangi bir zorunlu trafik sigortası veya KASKO satın alanlar ise anlaşmalı TOTAL istasyonlarında geçerli 25 TL bedava yakıt değerinde kampanya şifresi kazanıyor. Kampanya kapsamında KASKO ve zorunlu trafik sigortasını birlikte satın alanları ise 50 TL değerinde bedava yakıt için 25 TL’lik 2 kampanya şifresi bekliyor.
Kampanya dönemi boyunca, 5 TL bedava yakıt müşterilerin Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarından Club TOTAL kartlarıyla yaptıkları tek seferde 100 TL ve üzeri yakıt alışverişinden sonra, 25 TL bedava yakıt ise toplamda yapılacak 300 TL ve üzeri yakıt alışverişinden sonra Club TOTAL Card’a anında PuanTOTAL olarak yükleniyor ve bir sonraki alışverişte bedava yakıt olarak kullanılabiliyor. İkinci 25 TL’lik bedava yakıt şifresi ise yine ikinci bir 300 TL ve üzeri yakıt alımı sonrası bedava yakıta dönüşüyor.
Club TOTAL Card sahiplerinin kampanyaya katılmak için karta kayıtlı cep telefonundan “KOALAY” yazıp bir boşluk bırakarak kampanya şifresini 0532 750 04 96’ya SMS göndermeleri gerekiyor. Club TOTAL Card sahibi olmayanlar, anlaşmalı TOTAL istasyonlarından anında Club TOTAL Card sahibi olabiliyor. Kampanyadan yararlanabilmek için, 15 Temmuz tarihine kadar Koalay.com’dan kazanılan kampanya şifresini SMS olarak gönderip, anlaşmalı TOTAL istasyonlarından kampanya şartlarında yakıt alınması gerekiyor.