Kadınların temizlikte en çok vakit harcadığı mekanlardan biri olan banyolar için yeni üretilen su geçirmez ve leke tutmaz raflar hanımların işini kolaylaştırdı. Hanımlar için ilginç çalışma ve tasarımlara imza atam Bysolvo şimdi de yeni ürettiği su geçirmez, leke tutmaz rafları ile banyoları süslemeye başladı.
Zarafet, kalite, ergonomi ve modern tasarım bir arada toplayan BySolvo dekoratif banyo rafları ile işleri kolaylaştırdı. Dar mekanlara yönelik tasarladığı fonksiyonel ve farklı ürünleriyle dikkat çeken BySolvo, dekoratif banyo rafı ile modern banyolara şıklık ve düzen getiriyor.
Ahşapla su geçirmezliği buluşturarak banyolarda görsel keyiften ödün vermeden, su buharının neden olduğu şişme ve kabarma problemlerini ortadan kaldıran Bysolvo, dekoratif banyo rafıyla kullanışlı ve şık bir ürün sunuyor. Uzun ömürlü olarak tasarlanan Dekoratif Lake Banyo Rafları, kaliteli MDF’den tüm bağlantı malzemeleri ise paslanmaz çelikten üretiliyor. Banyo mobilyalarında oluşan su lekelerinden ev kadınlarını kurtaran, leke tutmayan ve temizliği için özel bakım gerektirmeyen son teknolojiyle tasarlanan raflar sürekli banyoyu temizlemek için uğraşan kadınların işlerini kolaylaştırdı.
Banyoların tavan yüksekliği dikkate alınarak 167 cm olarak tasarlanan, banyo eşyalarının şık bir sunumla bünyesinde barındıran su geçirmez leke tutmaz raflar, kanserojen madde içermeyen, sağlığa zararsız boya sistemi ile hazırlanıp kolay taşınabilir malzemeden üretiliyor.
Mavi, beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle BySolvo Banyo Rafları, evlerde hoş, modern ve iddialı bir hava estiriyor. Kaliteli malzeme ve usta işçilikle dizayn edilen banyo rafı, özel tasarımıyla banyoların yanı sıra evlerin her bölümünde kullanılabilecek şıklıkta. Su geçirmezlik özelliğiyle mutfaklara, küçük salonlardan, geniş balkonlara kadar kullanım alanı zenginliği ve zarafetiyle evinizde göz zevkine de hitap eden ortamlar oluşturuyor.