Tutyakala.com kurucu ortaklarından Mahmut Çelik, hediye almanın kabusa dönüşebileceğini belirterek internetin bunu bitirdiğini "Evimizden çıkmadan, dükkan dükkan gezmeden yüzlerce farklı ürün arasından dilediğinizi seçebilirken, hem zamandan hem de paradan tasarruf edebiliyoruz" dedi.
Tutyakala.com kurucu ortaklarından Mahmut Çelik, hediye almanın innternet sayesinde keyfe dönüştüğünü belirterek "Hediye almaktan hoşlanmayan yoktur. Ancak hediye almayı ne kadar seversek sevelim; bir başkası için hediye seçmek kabusa dönüşebilir. Sadece gezmek için çıksanız karşınıza onlarca mağaza çıkar. Ama ihtiyacınızın olduğu bir anda, kaldı ki son dakika insanıyızdır millet olarak, arasanız da içinize sinen bir hediye bulamazsınız. Sıradan, basit seçenekler çıkar karşınıza, ya da alınabilir bir hediye vardır ancak bütçenizi aşar. Bir şeyler aldınız ama beğenilecek mi? Sürekli aynı, birbirini tekrar eden yada özenilmeden seçilmiş hediyeleri “almasan daha iyiydi” bakışları altında vermek tam bir kabus olur. Şanslıyız ki hayatımızda internet var. Keşfetmek ve haberdar olmak onun sayesinde çok kolay. Evimizden çıkmadan, dükkan dükkan gezmeden yüzlerce farklı ürün arasından dilediğinizi seçebilirken, hem zamandan hem de paradan tasarruf edebiliyoruz. Konu da kişiye özel bir şeyler bulmak, sıradan olmayana ulaşmak olunca bize kısa sürede en farklı seçenekleri sunan hediye siteleri çözüm sunuyor. Tutyakala.com işte bunlardan biri. Farklılık oluşturan, hızlı çözümler üreten ve bunları yaparken müşteri isteklerini en üst sırada tutan bir yer. Benzerlerinden farklı olarak size sağladığı en büyük avantaj; özgünlük. Bir ürünün satışa sunulması için tutyakala.com kriterlerinden geçmiş olması gerekiyor ve bu da hiç kolay değil” dedi.
Mahmut Çelik, Tutyakala.com ile ilgili olarak ise şunları söyledi; "Site gayet iyi organize edildi, titizlikle derlenmiş bir ürün gamına sahip. Herhangi bir ürünün sayfasına gittiğinizde karşınıza ürünle ilgili detaylı açıklamalar çıkıyor. Öyle ki bir çok hediye sitesinin aksine; kes yapıştır yapılmadan ve özenerek, detaylı içeriklere yer verilmiş. En vurucu darbe ise hemen hemen tüm ürünlerin altına eklenen ilginç videolar. Bu videolar size ürüne sanki mağazada bakıyormuş hissini veriyor, belki de daha iyisini".