Sabancı Holding iştiraki Kordsa’da sermayenin yüzde 25’ini temsil eden payların nitelikli yatırımcılara satışı için 20-29 Nisan tarihleri arasında tanıtım toplantıları yapmayı planladığını duyurdu.
Sabancı Holding iştiraki Kordsa’da sermayenin yüzde 25’ini temsil eden payların nitelikli yatırımcılara satışı için 20-29 Nisan tarihleri arasında tanıtım toplantıları yapmayı planladığını duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Şirketimiz tarafından 9 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilen özel durum açıklaması ile iştiraklerimizden Kordsa Global Endüstriyel İplik ve Kord Bezi Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de ("Kordsa") sahip olduğumuz şirket sermayesinin%25’ini temsil eden toplam 48.632.269,00.-TL nominal değerli payların çeşitli uluslararası nitelikli yatırımcılara satış sürecinin ("İşlem") başlatıldığı ve bu İşlemi gerçekleştirmek üzere Deutsche Bank AG, UBS Limited ve Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin yetkili olarak atandığı kamuya açıklanmıştı.
İşlem dahilinde 20 ila 29 Nisan 2015 tarihleri arasında Kordsa yönetiminin de katılacağı yerinde tanıtım toplantıları yapılması planlanmaktadır".