İstanbul, 19 Haziran () - Yapı Kredi, dünya genelinde farklı ölçeklerde altı bin üzerinde firmanın değerlendirildiği uluslararası ödül programı The Communicator Awards’ta 11 ödül birden kazandı. Bankanın mobil platfom ve internet sitesi üzerinden müşterilerine kullanıcı dostu bir yapıda sunduğu 7/24 bankacılık hizmetleri, 10 Üstünlük ve bir Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü.
Yapı Kredi olarak teknolojileri süreçlerine entegre ederken, sektörün dijital dönüşümüne de öncülük ettiklerini belirten Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, bankanın dijitalleşme vizyonu hakkında şu değerlendirmede bulundu:
“Yapı Kredi Mobil üzerinden son iki senede çoğu ülkemizde ilk olan 35 yeniliği müşterilerimizle tanıştırdık. Entegre ettiğimiz bu yenilikçi fonksiyonlarla Yapı Kredi Mobil’i müşterilerimizin severek kullandıkları ve vazgeçemeyecekleri alternatif bir ödeme aracı haline getirdik. Gerek ticari gerekse günlük hayata değer katan dijital ve mobil bankacılık kanallarımız sayesinde müşterilerimize çok daha yakın olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 75. yaşımızı kutladığımız 2019 yılında da teknoloji alanındaki başarılarımızın uluslararası arenada takdir kazanmasından ve ülkemizi saygın ödül organizasyonlarında temsil etmekten dolayı ayrıca gururluyuz.”