VakıfBank, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığı protokol kapsamında finansal kaynaklarını ve bankacılık ürünlerini uygun faiz oranı ve vade seçenekleri ile oda üyelerinin hizmetine sunuyor.
Sağladığı finansal kaynakları, her türlü ihtiyaca göre geliştirdiği kredi ve bankacılık ürünlerini uygun fırsatlarla reel sektörün hizmetine sunmaya devam eden VakıfBank, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile güçlerini birleştirdi. VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’un katılımıyla imzalanan protokol kapsamında VakıfBank, oda üyelerine cazip seçeneklerin yer aldığı paketlerle uygun faiz oranları ve vadelerde kredi kullanma imkanı sağlayacak.
7 YILA KADAR VADELİ “İŞYERİ EDİNDİRME KREDİSİ”
VakıfBank, protokolde yer alan 7 yıla kadar vadeli iş yeri edindirme kredisini yüzde 0.96’dan başlayan faiz oranlarıyla; 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisini ise yüzde 1.03’ten başlayan faiz oranlarıyla Malatya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine sunacak. Ayrıca uygulanacak finansal desteklerden ve VakıfBank KOBİDOST işletme ihtiyaç kredilerinden de uygun faiz oranlarıyla yararlanabilecek olan oda üyeleri, nakdi, gayrinakdi krediler ve dış ticaret işlemleri için de uygun faiz, komisyon ve ödeme seçeneklerinden faydalanabilecek.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, bu işbirliği sayesinde hem uygun faizle kredi kullanacak hem de VakıfBank’tan alacakları çek karnesine hiçbir masraf ödemeyecek. VakıfBank, protokol kapsamında kredi kullanan oda üyelerine kredi vadesi boyunca bir defaya mahsus olmak üzere 10 yapraklı çek karnesini ücretsiz verecek.
AYDOĞAN: “KAYNAKLARIMIZI HİZMETİNİZE SUNMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ”
İmza töreninde yaptığı konuşmada Doğu Anadolu Bölgesi’nin kaliteli iş gücü ve girişimci iş adamları sayesinde yaratılan dünya markalarıyla iç ve dış ticarette diğer illere örnek olduğunu belirten VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, “Sizlerle işbirliğimizi yeni alanlara taşımak bankamız için ayrıca önem taşıyor. VakıfBank olarak diğer illerimizde olduğu gibi Malatya başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi’nde de girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bizlere emanet edilen tüm finansal kaynakları en uygun ödeme koşulları ve uygun faiz oranlarıyla sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, “Bugün burada VakıfBank ile yapacağımız protokol ile üyelerimize düşük faizli kaynak yaratmaya çalışıyoruz. Reel sektör ve finans sektörünün birlikteliğinin önemine inanıyoruz. Reel sektör, önüne bakmayı ve geleceğini yeni yatırımlarla, yeni hamlelerle şekillendirmeyi arzu etmekte ve finansman teminindeki güvence öne çıkmaktadır” şeklinde konuştu.
Erkoç, “Bankaların reel sektöre sunduğu kredi olanaklarını oldukça önemsiyoruz Bankacılık sektörüne iş dünyamızın ihtiyacı var. Bu kapsamda, banka, sanayi ve ekonomi üçgeninin Türkiye açısından değerlendirilmesinin ve işbirliklerinin önemine dikkatlerinizi çekmek isterim. Türkiye’nin kalkınmasının yolu üretimden geçiyor. Bu yolda atılan her adım, Türkiye’yi hedeflerine daha sorunsuz ulaştıracaktır. VakıfBank ile imzaladığımız protokol, içerdiği geniş alternatifler ile üyelerimize hitap ediyor. Protokolün üyelerimiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve VakıfBank yetkililerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.