Erzurum Valiliği 2016 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında yapıldı.
Toplantıda yıl içerisinde hayata geçirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler değerlendirildi.
2016 yılının gerçekleştirilen ikinci toplantısının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak gündem gereğince değerlendirmelerde bulunan Vali Altıparmak , 2016 yılı için toplam proje sayının 735, proje tutarının 4 Milyar 203 Milyon 743 Bin, Program Yılı Ödeneğinin 2 Milyar 1 Milyon 247 Bin, Harcama Tutarının 462 Milyon 983 Bin ve Nakdi Gerçekleşmenin %23,7 oranında olduğunu söyledi.
Vali Altıparmak ayrıca, inşaat mevsiminin başlayacağı günlerde yatırımların istenen seviyeye ulaşması için tüm imkanların seferber edileceğini belirterek, ödenek taleplerinin de biran önce yapılarak ihalelerin zamanında yapılmasıyla yatırımların daha hızlı gerçekleşeceğini kaydetti.
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesinin çalışmalarının anlatıldığı sunum ve açıklamaların ardından, toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerinin yürütülen çalışmalarla ilgili verdiği bilgilerin ile sona erdi.