Eskişehir Ülkü Ocakları, down sendromlu ve engelli çocuklarla birlikte Eskişehir Basket maçını izleyerek, anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Etkinliğe, Eskişehir Ülkü Ocakları Başkan Yardımcıları Ahmet Biricik ile Fırat Sürmeli, Asena Teşkilat Başkanı Ayşe Konak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Eskişehir Ülkü Ocakları, Murat Atılgan Ortaoku’lunda ve Özel Durusu Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim görmekte olan down sendromlu çocuklar ve engelli çocuklarla bir araya gelerek, Eskişehir Basket’in ligin 10. haftasında evinde ağırladığı Bursaspor Durmazlar ile oynadığı basketbol maçını izledi. Maçın izleyen down sendromlu ve engelli çocuklarla ailelerinin mutlulukları gözlerden kaçmadı.
Eskişehir Ülkü Ocakları adına yapılan açıklamada, “Murat Atılgan Ortaokulu’nda ve Özel Durusu Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim görmekte olan down sendromlu çocuklar ve engelli çocuklarla bir araya gelerek, Türkiye Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Eskişehir Basket’in ligin 10. haftasında evinde ağırladığı Bursaspor Durmazlar ile oynadığı basketbol maçını izledik. Her anından büyük keyif aldığımız, Eskişehir Basket’in kazanmasıyla daha da anlam kazanan etkinliğimiz süresince, down sendromlu çocuklarla, engelli çocuklarla ve aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirerek bu tür etkinliklerin çocukların mutluluğuna bizleri de ortak ettiğini görmüş olduk. Bu tarz etkinliklerimiz artarak devam edecektir” denildi.