Taksim’de vatandaşlar aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalandı. Yağmurdan korunmak isteyen kimi vatandaşlar seyyar satıcılarından şemsiye alırken, kimileri ise poşet ve çantalarıyla korunmaya çalıştı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından sağanak yağmur geldi. Taksim’de aniden bastıran sağanak yağmur bazı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Kimi vatandaşlar seyyar satıcılardan şemsiye alırken, kimileri de poşet ve çantalarıyla korunmaya çalıştı. Bazı vatandaşlar ise kaçışarak kapalı yerlere sığınmaya çalıştı. Yağan yağmuru umursamadan fotoğraf çektiren turistler ise ilginç görüntüler oluşturdu. Taksim’de bazı Suriyeli çocukların ayak yalın ıslanmaları ise dikkat çekti. Islanan bir Suriyeli çocuğun isyan ettiği görüldü.
Yağmurun yağdığına memnun olan bir vatandaş, “Yağmurun yağması çok iyi oldu. Keşke biraz daha şiddetli yağsaydı. Bu sıcaklarda yağmura hasret kalmıştık. Böyle bir yağmur bekliyordum” dedi.
Yağmurun yağmasıyla şemsiye altına sığınan bir vatandaş ise, “Şemsiyesiz çıktım. Islandım. Meteorolojiye dikkat etmek lazım” ifadelerini kullandı.
Bir süre yağan yağmur, yerini güneşli havaya bıraktı.