Fotoğraf Kültürü ve Sanatı Derneği (frize) ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fotoğrafçılık Topluluğu (RÜFOT) işbirliğinde, fotoğrafçılık alanında gerek ulusal gerekse uluslararası düzeyde önemli çalışmalara imza atan ülkemizin en başarılı fotoğraf sanatçıları ile fotoğraf duayenlerinin yer alacağı Rize Fotoğraf Kampı düzenlenecek.

Rize Babillon Otel’de 20-22 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan organizasyonda Prof. Ata Yakup Kaptan, Prof. Dr. Emre İkizler, Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, Prof. Dr. Oktay Çolak, Prof. Dr. Osman Ürper, Dr. Erdal Kınacı, Öğr. Gör. Atanur Sevim, Bahman Zahourı, Güngör Çınar, Mehmet Turgut ve Muhsin Divan fotoğrafçılık sanatı ile ilgili bilgi birikimlerini katılımcılarla paylaşacak.

frize Yönetim Kurulu Başkanı Adnan ER, Rize için büyük bir kazanım olarak görülmesi gereken bu programda fotoğraf sanatının dünden bugüne teknolojik gelişiminin, bu akımın öncülerinin, ülkemizde ve dünyada fotoğraf kültürünün ve çeşitliliğinin konunun uzmanları tarafından kapsamlı bir şekilde anlatılacağını söyleyerek, fotoğrafa ve fotoğrafçılığa gönül veren herkesi Rize Fotoğraf Kampı’na davet etti.

Bilimsel çalışmaların yanı sıra fotoğraf gezisinin de düzenleneceği etkinlik hakkında detaylı bilgiye www.frize.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.