Rize’nin Pazar ilçesinde bulunan Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Abdullah Yıldırım ulusal düzeyde bir eTwinning projesine ortak oldu.

Bu proje geniş kapsamlı bir proje olup farklı illerden 8 ortağı bulunmakta. 29 öğrenci ile Kırklareli, Konya, Kırıkkale ve Rize illerinden yürütülen projenin Rize’deki yürütme kolu ise Necat Sağbaş Anadolu Lisesi oldu.

Proje hakkında bilgi veren Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Abdullah Yıldırım : “Kitabım Senin Olsun Kardeşim” sloganıyla yürütülen proje kapsamında okudukları kitapları bağışlamak isteyen kişilerden toplanan kitaplar kütüphanesi olmayan veya kütüphanesinde kitap eksiği olan okullara bağışlanıyor. Bu şekilde kitap okumak isteyip de imkansızlıklardan dolayı okuyamayan öğrencilere el uzatılmış olunuyor. Diğer yandan kitap toplama görevini üstlenmiş öğrencilerde ise yardımlaşma, paylaşma duyguları geliştirilmiş olunuyor. Kitap bağışında bulunmak isteyenler bağışlayacakları kitapları Necat Sağbaş Anadolu Lisesine ulaştırabilirler” dedi.