Fındıklı Anaokulu Müdürü Ayşe Akkaya Ellialtı yaptıkları çalışmalara her gün bir yenisini ekleyerek yol aldıklarının altını çizdi.

Okulda yaptıkları sosyal-kültürel faaliyetler ve projelerle eğitimin niteliğini artırırken odak noktalarının çocuk olduğunu belirten okul müdiresi, okulun dış mekânını tasarlarken aynı şekilde çocukların penceresinden bakarak rengârenk, dinamik, samimi ve sıcak bir okul ortamı oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti.

Erken çocukluk döneminde, dış mekân tasarımlarının, çocukların kaygılarını azaltarak öğrenme süreçlerine katkıda bulunmanın yanı sıra renkli öğrenme ortamları ile çocukta aidiyet ve güvenli bağlanma duygularını geliştirdiğini ekledi.

“İnsan doğanın bir parçasıdır” teması ile yeşilin memleketinde yeşille iç içe bir okulun; ilçemizi, velilerimizi ve çocuklarımızı mutlu edeceği kanaatinde olduğunu söyleyerek daha nice başarılara imza atacakları bir yıl geçirmeyi dilediklerini belirtti.

Okulun son halini gören vatandaşlar ise bu tür uygulamaların bölgemizde yer alan diğer okullara da örnek teşkil etmesini umuyoruz dediler.