Fındıklı ilçesinde yaşayan müzik öğretmeni Bahar Durgun ile Trabzon’da görevli müzik öğretmeni ağabisi Mustafa Durgun anneler günü için şarkı besteledi. Koronavirüs nedeniyle okullara verilen arada Fındıklı ilçesinde ki annelerini yanında bulunan Durgun kardeşler, karantina, seyahat engeli gibi nedenlerle annelerinin yanına gidemeyecek olanların duygularına tercüman oldular. Söz ve müziği kendilerine ait olan şarkıyı seslendirdiklerini söyleyen Mustafa Durgun “ Anneler gününü çeşitli nedenlerden dolayı annelerinden uzak geçirmek zorunda kalanlar için söyledik bu şarkıyı. Biz şanslıyız annemizin yanındayız, onun şefkati ile bu şarkı ortaya çıktı. Duygulara tercüman olmak istedik” dedi.

ŞARKININ SÖZLERİ ŞÖYLE

Durgun kardeşlerin bestelediği şarkının sözleri şöyle:

"Seninle attı kalbim/ Gözlerimde ilk sen/ Her nefesimde yanımda tadımda oldun annem/ Uyudumda büyüdüm ben/ Tıpış tıpış yürüdüm ben/ Güldüğümde gülen, ağladığımda annem

Benzemez kimse sana/ Sevemez hiçbir kimse/ Sen benim uğurumsun benim melek annem/ Uyudumda büyüdüm ben/ Tıpış tıpış yürüdüm ben/ Güldüğümde gülen, ağladığımda annem."