1974 yılında kurulan ve renkleri yeşil-beyaz olan Fındıklıspor, Doğu Karadeniz Bölgesinin en tanınmış ve güçlü voleybol takımlarından biri olan ve  2002-2003 ve 2003-2004 sezonlarında Türkiye voleybol 1.liginde mücadele etmiş ve  ismini bütün Türkiye’ye duyurmuştu.

İki sezonluk birinci lig tecrübesinden sonra maddi sorunlar ve ligin yüksek bütçeli dirençli takımlarına karşı kadro sıkıntısı yaşayan Fındıklıspor küme düşmüştü. Fındıklıspor bu iki yıllık birinci lig deneyimiden sonra Amatör branşlarda çevre ilçeler için cesaret kanyağı olmuştu. İnsanlar futbol dışında bir branşla da başarı elde edilebileceği kanısına varmıştı.

İşte Filenin Karadenizli Çocukları efsanesi geri dönüyor. 3. Lig 3. Grupta 6 maçta namağlup lider olan Fındıklıspor eski günlerine döneceğinin sinyallerini veriyor.

Voleybol Erkekler 3.Ligi’nde Orduspor Erkek Voleybol takımını konuk eden Fındıklıspor rakibine set vermedi.

Voleybol 3. Ligi Erkekler 3 Grubunun güçlü takımlarından olan ekibimiz Rize Fındıklıspor evinde set vermeden Orduspor Voleybol Takımını  3-0 mağlup etti.

Maça iyi bir başlangıç yapan Fındıklıspor, birinci seti 25-13, ikinci seti 25-9 ve  üçüncü seti 25-20’lik sonuçlarla alarak rakibine karşı set vermeden  3-0 galip geldi.

Ligde oynadığı 6 maçta 6 galibiyetle 3. Grupta lider olan Fındıklıspor 20 Aralık Pazar günü lig 5. si Erzurum Spor Lisesi ile deplasmanda karşılaşacak.