Ardeşen Belediyesi

Başkan Gültekin esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Abone Ol

Başkan Gültekin: "Ardeşen’in Lokomotifi Esnafımızla Her Hafta Bir Araya Geliyoruz"

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin her hafta periyodik aralıklarla yaptığı esnaf ziyaretlerini ilçeye bağlı Atatürk, Cumhuriyet, Çarşıbaşı ve Hal caddelerinde Belediye meclis üyeleriyle birlikte devam ediyor.

Ardeşen’de esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan Gültekin her gittiği yerde güler yüzle karşılanması dikkatlerden kaçmaz iken, Atatürk, Cumhuriyet, Çarşı başı ve Hal caddesindeki esnaf ve vatandaşta Gültekini adeta bağrına bastı.

Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Özyanık ve Yunus Önkibar ile esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan Gültekin esnaf ziyareti sonrası şunları kaydetti;

“Her fırsatta yanlarına giderek halleriyle hallenip dertleriyle dertlendiğimiz güzel İlçemiz Ardeşen’imizin lokomotifi esnafımızla olan sohbetimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Belediye Meclis Üyelerim Mahmut ÖZYANIK ve Yunus ÖNKİBAR ile birlikte Atatürk, Cumhuriyet, Çarşıbaşı ve Hal caddesi esnafımızla bir araya gelerek sıkıntıları dinledik. İçten, sıcak tavırları ve güler yüzlü karşılamaları hizmetkarı olduğumuz ilçemize yaptığımız tüm çalışmalarda bizleri motive etmiştir, bu manada kendilerine teşekkür ederken işlerinde muvaffakiyet ve kazançlarında de bereket dilerim.”