Çayeli

Çayeli'nde Başarılı Öğrenciler Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğünü Ziyaret Ettiler.

Abone Ol

Çayeli'nde çeşitli branşlardaki çalışmaları ile başarı elde eden öğrenciler Kaymakam Oğuz şenlik'i ziyaret etti.

Rize'de düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ile gerçekleştirdiği sosyal içerikli etkinlikleriyle toplumsal farkındalık yaratarak akranlarından bir adım öne çıkan öğrencileri ilçe Kaymakamı Oğuz Şenlik makamında kabul etti.

Kaymakam Şenlik: "9. Arapça etkinlikleri ortaokullar Metin canlandırma yarışmasında il 1. olan İshakoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Zeynep Keskin, Ecrin Nisa Taylan, İrem Orman ve bilek güreşi Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Yunus Emre Hafızoğlu

Ayrıca okullarında kermes düzenleyip elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan Hatay Sınır karakolundaki asker abilerin moral mektubu yazan İMKB Fen Lisesi öğrencileri Emir Kopuz, Ahmet İlhan Soyyiğit, Semanur Aras, Şükran Alemdar ile tek tek ilgilendi.

Kaymakam Oğuz Şenlik öğrencilerin yaptıkları etkinlikler ve başarılar üzerine bol bol sohbet etti ve gerçekleştirdikleri başarılarından ve etkinliklerden dolayı onlara tebrik etti.Kaymakam Oğuz Şenlik öğrencilerimize başarılarından dolayı hediyeler takdim etti

Öğrenciler kaymakamımızdan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin'i ziyaret ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin öğrencilere başarılarından ve anlamlı etkinliklerinde dolayı teşekkür etti ve hediye takdim etti.