Çaykur Rizespor

Çaykur Rizespor Antalya kampı

Abone Ol

Yeşil-mavililer lige verilen arada hazırlıklarını Antalya’da hız kesmeden sürdürüyor.

Çaykur Rizespor Milli maçlar ve seçim nedeniyle lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak sürdürüyor. Yeşil-mavililer Antalya kampının yedinci gününde sabah iki gruba ayrılarak serbest ayak tenisi ve büyük çekişmeye sahne olan plaj voleybolu maçı yaptı. Antrenmanda futbolcuların oldukça moralli oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Antalya kampını değerlendiren Okan Buruk, aile ortamı oluşturduklarını söyledi. Başarılı çalıştırıcı, "Oyuncuları aşırı yormadan, biraz da onları kaynaştırmak istedik. Antrenmanlar çok iyi gidiyor. Ailesini getirmek isteyenler de getirdi. Lige verilen arayı iyi değerlendirerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Amacımız ligi Rizespor’a yakışan bir yerde tamamlamaktır” dedi.

Boldrin’den iddialı sözler Çaykur Rizespor’un başarılı oyuncularından Fernando Boldrin, ligdeki çıkışlarının aynen devam edeceğini söyledi. Takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını ifade eden Boldrin, “Hocamızın direktiflerini sahada iyi uygulayıp, istediğimiz neticeleri almaya devam edeceğiz. Ligde yukarıya çıkışımız sürecek. Taraftarlarımızı tüm maçlarımızda yanımızda görmek istiyoruz. Onların yüzlerini güldürmeye bundan sonra da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.