Gündem

Vali Çeber, Fırsat Buldukça Öğrencilere Misafir Oluyor

Abone Ol

Fırsat buldukça Atmacalarım diye hitap ettiği öğrencilerin davetini geri çevirmeyen Rize Valisi Çeber, eşi Neslihan Ayan Çeber ile birlikte kendilerini okullarına davet eden İstiklal İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Fatma Sena Öksüz’ü kırmayarak okula ziyarette bulundu.

Rize Merkez İstiklal İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Fatma Sena Öksüz iftar programında karşılaştığı Rize Valisi Kemal Çeber’i okuluna davet etmiş, Vali Çeber de müsait bir zamanda kendisini ve arkadaşlarını ziyaret edeceğinin sözünü vermişti.

Vali Çeber, verdiği söz üzerine bugün İstiklal İlkokulunu ziyaret ederek, Fatma Sena ve arkadaşlarıyla bir araya geldi. Sınıfları gezerek öğrencilerle tek tek sohbet eden Vali Çeber, geleceğe yönelik hayal ve planlarını sorup bu hayalleri gerçekleştirebilmeleri için planlı bir şekilde çalışmaları gerektiği uyarısında bulundu. Eğitim hayatlarında kendilerini çok geliştirmeleri gerektiğini, bunun içinde bol bol kitap okumaları gerektiğini vurguladı.

Öğrenciler Vali Çeber’in ziyaretinden çok mutlu olduklarını dile getirerek kedisi için çizdikleri resimleri hediye edip yazdıkları şiirleri okudular.

Sınıf ziyaretlerinin ardında Vali Çeber, okul kütüphanesini de ziyaret ederek, kütüphaneye kitap hediye etti. Okul Müdüründen okulun eğitim durumu ve fiziki yapısı hakkında bilgiler alan Vali Çeber, öğretmenler odasında okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

İstiklal İlkokuluna gerçekleştirilen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ve okul idarecileri de hazır bulundu.