Yaşam

YOL GELDİ, TEYZENİN YÜZÜ GÜLDÜ

Abone Ol

Yıllardır sağlık sorunları yaşayan Gülizar Feyizoğlu’nun evine giden yol olmadığı için her kontrol zamanı yaşadığı sıkıntıları Salarha Belediyesi sona erdirdi.

Rize’nin Salarha Beldesi’nde yaşayan Gülizar Feyizoğlu yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle sıklıkla gitmek zorunda olduğu hastane, yol olmadığı için her defasında işkenceye dönüyordu.

Obezite hastası olan Feyizoğlu’nun Afad ve UMKE ekipleri tarafından hastaneye götürülmesi haberlere konu olmuştu. AFAD ve UMKE ekiplerinden kurulan 8 kişilik ekip, Feyizoğlu’nun ana yoldan 100 metre uzakta bulunan evine ulaşmış ve sedye üzerinde dik ve patika yolda taşınan hasta hazır bekletilen acil yardım ambulansına taşınmıştı.

Gülizar Feyizoğlu’nun yaşadığı bu sıkıntıyı gidermek için çalışmalarını hızlandıran Salarha Belediyesi Müderrisler Mahallesi Kayalar Mevkiinde yıllardır yaşanan yol sorununu komşularında destek vermesi ile çözüme kavuşturdu.

Anayoldan itibaren 180 metre yol açan ekipler 6 kişinin arazisini kullandırması ile sorunu ortadan kaldırdı.

Gülizar Feyizoğlu’nun kapısına kadar yol getiren Belediye Başkanı Hasan Kara, Feyizoğlu’nu da ziyaret etti.

Başkan Hasan Kara” yol problemi yaşayan mahallemizi vatandaşlarında destek vermesi yola kavuşturduk. Ferhat gibi kaya işleyerek 180 metre yol açtık. Yolun yapılması için bizlerden desteklerini esirgemeyen komşularımıza da teşekkür ediyorum. El ele verince her şey güzel oluyor. Hayırlı uğurlu olsun. Durmak yok yola devam. Hızla yolumuzu tamamlayarak hizmete açacağız “ dedi. Haber:ARZU ERBAŞ