Şehitkamil Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetler Genel Müdürlüğü’nce yürütülen Aile Eğitimi Programı seminerlerine katılan Rabia Sosyal Tesisi Aile Merkezi kursiyerlerine sertifikaları verildi. Gelecek nesillerin sağlıklı, mutlu ve bilinçli bir aile oluşturması amacı ile düzenlenen Aile Eğitimi Programı çerçevesinde 2 ay süreyle verilen seminerlerle aileler önemli bilgilere sahip oldu.
Şehitkamil Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetler Genel Müdürlüğü’nce yürütülen Aile Eğitimi Programı çerçevesinde, Rabia Sosyal Tesisinde eğitim gören kursiyerlere eğitici öğretmenler tarafından, 2 aylık bir süreyle, “Aile İçi İletişim” hakkında seminerler verildi. Düzenlenen seminerlerle aileler, aile içi iletişim konusunda, çocuklarıyla iletişim konusunda, çocukların toplum içerisinde nasıl davranması hakkında önemli bilgilere sahip oldu. 2 ay boyunca düzenlenen seminerler sonunda ailelere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Sertifika törenine katılan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, kursiyerlere sertifikalarını verdi.
Düzenlenen seminerlerin kendileri açısından önemli olduklarını dile getiren kursiyerler, “Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımız ve Şehitkamil Belediyemiz tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programlarına katılarak önemli bilgilere sahip olduk. Özellikle çocuklarımıza nasıl davranmamız konusunda, onlara herhangi bir yapmış olduğu hatayı sert tepkilerle değil, onların psikolojisini bozmadan iletişim kurmamız gerektiği hakkında bilgiler edindik. Bu tür seminerlerin hem bizler açısından hem de çocuklarımız açısından olumlu olduğunu düşünüyoruz. Bizlere bu tür hizmetleri sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve bizlere bu tür seminerleri veren hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.