Gelecek Partisi Genel Merkezinde İkizdere ve Pazar İlçe başkanlarına yetkileri verildi.  Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi, il bazında hemen hemen tüm Türkiye’de örgütlenmesini sürdürürken, ilçe bazında da atamalarına devam ediyor.
“PAZAR İLÇE BAŞKANLIĞINA ÇATLI”
Osman Civelek başkandığındaki Gelecek Partisi Yönetimi, Rize’nin Pazar ilçesine Mühittin Çatlı Atandı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin birçok kademesinde görev alan, 2,5 yıl ilçe teşkilat başkanlığı görevini yürüten ve Pazar ilçesinde sevilen-sayılan bir isim olan Muhittin Çatlı, Gelecek Partisi kurucu ilçe başkanı olarak atandı. Gelecek Partisi Genel Merkezinde düzenlenen programda Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından yetki belgesi verilerek Pazar için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
“İKİZDERE İLÇE BAŞKANLIĞINA AKYILDIZ”
Gelecek Partisi İkizdere’de de yapılanmaya başladı. Genel merkezde düzenlenen programda İkizdere İlçe başkanlığına Aburrahman Akyıldız getirildi. Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Akyıldız’a Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından yetki belgesi verilerek hayırlı olması temennisinde bulunuldu.