Beylikdüzü Belediyesi 19 Mayıs’ı 1919 Metrelik dev bayrakla gerçekleştirdiği kortejle kutladı. Yaklaşık 3 saat süren kortejin ardından Beylikdüzü halkı Bengü Konseri ile coştu
Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen çeşitli etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlandı. Belediye tarafından günün anlaman ve önemine özle olarak 1919 metrelik dev bir bayrakla ilçede yürüyüş düzenlendi.
“AYNI DUYGULAR İÇERİSİNDE BİR ARADAYIZ”
Beylikdüzü Belediye Başkan Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı yürüyüşte binlerce vatandaş yer aldı. Kilometlerce uzayan yürüş korteji sırasında Başkan İmamoğlu çevredeki halkı selamladı. Çevredeki vatandaşların balkonlarında destek verdiği Başkan İmamoğlu “1919 metrelik bayrak eşliğinde 10 binlerce vatandaşımızla vatandaşlarımızla yürüyoruz. O gün, nasıl bir arada olmuş, ülkenin kurtuluşunu sağladıysak bugünde aynı duygular içerisinde bir aradayız. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk” dedi.
Yaklaşık 3 saat boyunca ilçede gerçekleşen yürüyüşe katılan binlerce vatandaş daha sonra Beylikdüzü Belediyesi etkinlik alanına geldi. Ünlü pop şarkıcı Bengü’yü dinlemek üzere toplanan kalabalığa Başkan İmamoğlu, bayrak dağıttı. Daha sonra sahneye çıkarak kısa bir konuşma yapan Başkan İmamoğlu “yaklaşık 3 saat boyunca 1919 metrelik bayrakla yürüdük. Hepinizin bayramını kutluyorum” diyerek vatadaşları selamladı.
BEYLİKDÜZÜ BENGÜ İLE COŞTU
Saatler 21.30’u gösterdiğinde ise ünlü şarkıcı Bengü büyük bir coşku içerisinde sahneye çıktı.
Sevenlerini şarkılarıyla coşturan Bengü, hayranlarıyla beraber 10. Yıl Marşını da seslendirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanına teşekkür eden Bengü vatandaşların 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramını kutladı.