AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, 2010 yılında geçirdikleri kazadan sonra bitkisel hayatta yaşam mücadelesi veren oğlu ve yatalak eşine kendi imkanlarıyla bakan Fatma Aksoy’u evinde ziyaret etti.
Tekirdağ’da yılın annesi seçilen Fatma Aksoy, ziyarette, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop’a teşekkür ederek, oğlunun malunen emekli olması konusunda yardım talebinde bulundu.
2010 yılında Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde geçirdikleri kaza sonrası beyninde hasar oluşan Osman Aksoy (38) bitkisel hayatta yaşam mücadelesi verirken, aynı kazada araçta bulunan Fatma Aksoy’un eşi İhsan Aksoy da görme kaybı yaşamış ve yatalak olmuştu.
2010 yılında geçirdikleri trafik kazasında yatalak olan eşi ve bitkisel hayatta olan oğluna bakan Fatma Aksoy, başlarından bir an bile ayrılmadığını söyledi. Tekirdağ’da yaşayan Fatma Aksoy, 38 yaşındaki oğlu Osman Aksoy’u burnundan besliyor. Fatma Aksoy’un acısı bir gözünü kaybeden ve kalça çıkığı sebebiyle yatalak kalan eşi dolayısıyla bir kat daha artıyor. Eşi ve oğluna bakabilmek için mücadele veren ve sadece oğlu için bakım parası alan Fatma Aksoy, kısıtlı imkanları ile oğlunun bakımını ve eşinin bakımını üstlenerek fedakarlık örneği gösteriyor. Oğluna bir buçuk ay ömür biçen doktorlara inat oğluna bir bebek gibi bakan Fatma Aksoy, hastaların başından ayrılamıyor. Tedavi için her yolu deneyen aile hastaların tam teşekküllü hastaneye daha yakın olabilmesi için Malkara ilçesinden Tekirdağ merkeze taşınarak 5 yıldır kaza sonrası oluşan durumla mücadele ediyor.
AK Parti Tekirdağ il başkanlığı tarafından Tekirdağ’da yılın annesi seçilen edilen Fatma Aksoy oğlu Osman Aksoy için malulen emeklilik talebinde bulundu.
Ziyarette, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve AK Parti Tekirdağ milletvekili adayları da hazır bulundu.