Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Arnavutluk Cumhuriyeti Başbakanlık İletişim Departmanı ve Kriz Yönetim Merkezi’ne donanım desteğinde bulundu.
TİKA, Arnavutluk’ta faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Başbakanlık İletişim Departmanı ve Kriz Yönetim Merkezi Müdürü ve Başbakan Baş Danışmanı EndriFuga, Koordinatörlüğümüzü ziyareti esnasında Başbakanlık bünyesinde faaliyette bulunacak bir Kriz Yönetim Merkezi’ne ihtiyaçları olduğunu ifade ederek destek talebinde bulundu. TİKA tarafından uygun bulunan talep doğrultusunda, etkin bir yönetim anlayışının uygulanmasına yönelik olarak, bilgisayar, ses sistemi, televizyon, mobilya gibi ihtiyaç duyulan malzemelerin temini gerçekleştirilerek yetkililere teslim edildi.
Böylelikle Arnavutluk Cumhuriyeti Başbakanlık İletişim Departmanı ve Kriz Yönetim Merkezi’ndeki personelin son derece yüksek standartlarda çalışmasına imkan sağlanarak, merkez bünyesinde halka verilen hizmetlerin iyileştirilmesine de destekte bulunuldu.