Feshane Kongre ve Fuar Merkezi’nde 4 gündür devam eden Artvin Tanıtım Günleri sona erdi. 500 binin üzerinde kişinin ziyaret ettiği Artvin Tanıtım Günleri’nde birçok etkinlik yer aldı.
Bu zamana kadar Artvin’in hep coğrafyasıyla ve doğasıyla ön plana çıkarıldığını, bu sene ise canlı sahne performanslarıyla kültürel etkinlikler gerçekleştirildiğine vurgu yapan Artvin Tanıtım Günleri Organizasyon Proje Koordinatörü Sefa Turan, bütün ritüelleriyle gerçekleşen köy düğününden 10 bin kişinin katılımıyla yapılan atabarı rekor denemesine kadar çok renkli etkinliklerin yapıldığını söyledi. Etkinliğin ilk gününden itibaren birçok milletvekili, belediye başkanı, kaymakam ve valinin geldiğini ifade eden Turan, “Artvin’den gelen birçok yazar ve sanatçımız da burada stantlar açtı. Artvin sadece coğrafi olarak değil insani ve kültürel yönüyle de çok gelişmiş bir şehir” dedi.
Yaklaşık 6 aydır 2 vakıf, 3 federasyon ve Artvinli birçok dernekle beraber bu çalışmayı yürüttüklerini dile getiren Artvinliler Hizmet Vakfı Başkanı Hakan Bekar, “Bugün 4. ve son gün. İlk gününden beri çok güzel bir katılım oldu. Herkesi Artvin’e bekliyoruz” diye konuştu.