Didim ve Yöresi Engelliler Derneği ile Didim Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını birbirinden farklı etkinliklerle kutladı. Etkinlik kapsamında sürpriz nikâh gerçekleştirildi. Canan Kulfel ile Bedensel Engelli Veli Özişçi çiftinin nikahı kıyıldı.
Didim’de Engelliler Haftasında kutlamaları farklı etkinlikler sürdürüldü. Hafta sonunda Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliklere Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, dernek üyeleri, vatandaşlar ile engelliler katıldı.
Etkinlikler kapsamında ilk önce Özişçi çifti en özel günlerini Engellilerle birlikte gerçekleşti. Didim ve Yöresi Engelliler Derneğinde görev yapan Canan Kulfel ile Denizli’de yaşayan ve Bedensel engelli Veli Özişçi’nin nikahını Belediye Başkanı A. Deniz Atabay kıydı. Özişçi çiftinin nikah şahitliklerini Didim Kaymakamı İskender Yönden ile Didim Belediyesi Basın ve Halklar İlişkiler Birisimi sorumlusu Serap Uslu yaptı. Nikahın ardından Başkan Atabay ve Kaymakam Yönden Özişçi çiftini tebrik etti.
Ardından Didim Akbük Halk Oyunları Topluluğu (DAHOT) Aydın Zeybeğini oynadı. Ardından işaret dili de kullanılarak “hayat bayram olsa” şarkısı seslendirildi. Dernek tarafından hayat geçirilen “Sevgi izi” projesi de güne farklı bir anlam kattı. Etkinliğe katılanlara ayrıca tavuklu pilav ve ayran ikram edildi.