Tokat’ta alışveriş merkezinde yapılan sürpriz evlenme teklifinde duygusal anlar yaşandı.
Tokat Belediyesi’nde çalışan 31 yaşındaki Deniz Salman, 6 yıldır arkadaş olduğu 28 yaşındaki tıbbi sekreter Ezgi Aydoğdu’ya bir AVM’de sürpriz evlenme teklifi yapmak için yetkililerden izin alarak harekete geçti. Ses düzeni, fotoğrafların yer aldığı slayt, keman organizesi yapan Salman, yemek için davet ettiği kız arkadaşı ile AVM’ye geldi. Bir anda müzikle birlikte fotoğraflarını karşısında gören Ezgi Aydoğdu duygusal anlar yaşadı. Kız arkadaşının önünde diz çökerek yüzük takdim eden Salman, evlilik teklif etti. Duygusal anlar yaşayan çift keman eşliğinde dans etti. Basın mensupları huzurunda “evet” diyen Aydoğdu, farklı bir sevinç yaşadı.
Samsunlu olduğunu ifade eden Salman, bu mutlu gününü Tokatlılarla paylaşmak istediğini ifade ederek, “Allah utandırmasın, bizlere güzel günler nasip etsin. Ezgi böyle bir sürprizi hak etmişti” dedi.
Ezgi Aydoğdu ise mutluluk gözyaşları döktüğünü belirterek, “Hareketlerinden bir şeyler sezinledim ama evlilik teklifi değil de başka bir sürpriz yapacak diye bekliyordum. İstiyordum gönlümde vardı ama bugün olacağını tahmin etmemiştim” diye konuştu.