Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Düzce’ye Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi yapacaklarını açıkladı.
Bakan Ayşenur İslam, Düzce Belediyesi’ne yaptığı ziyarette Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, eşi Gönül Keleş, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, müdürler ve personel tarafından çiçeklerle karşılandı.
Düzce’de tekrar bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan İslam, "Bizim için Sakarya ne ise Düzce de odur" dedi.
Düzce’nin 7 Haziran genel seçimlerinde 3’te 3 yapacağını ifade eden İslam, "Düzce’de Bakanlığımızın içinde yetişmiş bir kadın milletvekili adayımız var. İnşallah siz kıymetli Düzceliler 7 Haziran’da onu meclise göndereceksiniz" diye konuştu.
Bakan Ayşenur İslam, Düzcelilere bir de müjde vererek, "Yarından itibaren Düzce’ye kazandıracağımız Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’nin çalışmalarına başlıyoruz. Allah’ın izniyle bir ay içerisinde de Düzce’ye kazandırıyoruz. Her gelişimizde Düzce’ye bir hediye vermeye çalışıyoruz" dedi.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ziyaretinden ve Düzce’ye kazandırdıklarından ötürü Bakan İslam’a teşekkür ederek, Düzce’ye has el sanatlarından tel kırma bir tablo hediye etti. İslam, ziyaretin sonunda anı defterini imzaladı.