Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve koruması Ramazan Günal, Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği Tramp Yarışması ödül töreni öncesinde, atıcılıktaki hünerlerini gösterdi. Bakan Yıldız, kendisinin hayranı olduğunu öğrendiği 73 yaşındaki Gülenden Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde baksan olduğuna inandıramadı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Atıcılık ve Atıcılık Derneği’nin Melikgazi ilçesine bağlı Büyükbürüngüz Mahallesi’nde düzenlediği atıcılık yarışmasının ödül törenine katıldı. Bakan Yıldız, tören öncesinde av tüfeği ile atılan hedefleri vurmaya çalıştı. Bakan Yıldız’ın denemelerinden sonra koruması Ramazan Günal da önce av tüfeği ardından tabancasıyla atılan hedefleri vurmaya çalıştı.
Avcı Zafer Erdoğan 73 yaşındaki annesi Gülenden Erdoğan’ı telefonla arayarak yanında Bakan Taner Yıldız’ın olduğunu söyledi. Annesini inandıramayan Zafer Erdoğan, telefonu Bakan Taner Yıldız’a verdi. Bakan Yıldız, “Benim adım Taner Yıldız” diye tanıttıktan sonra, “dalga mı geçiyor benimle diyor. Enerji Bakanıyım hacı anne, bak benimle dalga geçiyor diyor. Hacı anne seni inşallah bir ziyaret ederiz” dedi. Gülenden Erdoğan, “Test etmek için soru soracağım” demesi üzerine Bakan Yıldız, “Yok hacı anne, şu anda yok, sen oturmana devam et” diye cevap verdi.
Gülenden Erdoğan’ın oğlu Zafer Erdoğan da annesini inandırmak için uğraştı.