Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali devam ediyor. Gençler uçurtma şenliğinde uçurtmalarını gökyüzüne yollarken, beat box, extreme rampa şovlarıyla eğlendi. Mustafa Özenç ve Lokman Demirkıran da sevilen şarkıları bu sefer gençler için söyledi.
Bayraklı Belediyesinin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği geçen cumartesi günü başlayan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivalinde eğlence devam ediyor. Festivalin 2. günü uçurtma şenliği düzenlendi. Şenliğe katılan çocuklar ve gençler uçurtmalarını gökyüzüne göndererek eğlenceli dakikalar geçirdi. Belediyenin zumba ekibi yaptıkları dans gösterisiyle beğenilirken beat box, power extreme, break dance, extreme rampa ve akrobasi şovlarında yapılan birbirinden zorlu hareketler yürekleri hoplattı. Festivalin ikinci gününün sonunda sanatçılar Mustafa Özenç ve Lokman Demirkıran sahneye çıkarak şarkılarını gençler için seslendirdi.
GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, festival kapsamında yapılan etkinliklerde gençlerin doyasıya eğlenme fırsatı yakaladığını belirterek, “Festivalimiz gençlerimiz tarafından beğenildi. Onların ilgisini çekecekleri programları hazırladık. Gençlerimizi önemsiyoruz. Onlarla yol yürüyoruz” dedi.