19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Beylikdüzü’nde coşku içinde kutlanacak. Bin 919 metrelik Türk bayrağı ile yapılacak Fener Alayı yürüyüşü Beylikdüzü Belediye metrobüs meydanından başlayacak, Cumhuriyet Caddesi etkinlik alanında sona erecek. 19 Mayıs heyecanı, sevilen pop şarkıcısı Bengü’nün konseri ile daha da katlanacak.
Milli bayramları anlam ve önemine yakışır biçimde kutlayan Beylikdüzü Belediyesi, ulusal egemenliğin ve bağımsızlığın en önemli günlerinden olan 19 Mayıs’ı coşku içinde kutlamaya hazırlanıyor. Kutlamalarda bin 919 metre olan Türk bayrağının açılmasıyla gerçekleşecek yürüyüş ise görkemli bir hava oluşturacak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Salı günü saat 18.00’de Beylikdüzü Belediye metrobüs meydanında başlayacak Fener Alayı yürüyüşünde bin 919 metrelik Türk bayrağı açılacak. Yürüyüş, Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda son bulacak. Etkinlik alanında ayrıca saat 18. 00-21. 00 arasında DJ performansı olacak. Alanda vatandaşlara Türk bayrağı ve şapka dağıtılacak, ikramlar yapılacak. Yürüyüş sonrasında ise Bengü, Beylikdüzülü vatandaşlara unutulmaz bir konser verecek.