Mersin’de Beşiktaş taraftarı bir çift, Beşiktaş’ın kuruluşunun 112. yıl dönümünde damatlık ve gelinlik yerine Beşiktaş formalarını giyerek, evlendiler.
Spor Toto Süper Ligi takımlarından Beşiktaş, bugün kuruluşunun 112. yıl dönümünü kutlarken, Beşiktaş taraftarları da bugünü değerlendiriyor. Mersin’de nişanlı bir çift, evlenmek için bugünü seçti. Günler öncesinden Mezitli Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü’ne bugün için evlenme başvurusu yapan Yavuz Zaimoğlu ve Merve Öztürk, Beşiktaş formalarıyla mutluluğa imza attılar. Damatlık ve gelinlik yerine forma giymeyi tercih eden çift, Beşiktaş’a olan sevgilerini gösterdiler. Sabah saatlerinde nikahları kıyılan çift, 19.03’de evlenmenin mutluluğunu yaşadı.
Yıllardır bugünü planladıklarını söyleyen çift, "Biz büyük bir Beşiktaş taraftarıyız. Beşiktaş bizim için ayrı bir öneme sahip. Beşiktaş’ın her maçını izleriz. Yendiğinde mutlu, yenildiğinde üzülürüz. Bu duygunun tabi tarifi yoktur. Çünkü Beşiktaşlı olmak ayrı bir şeydir. Biz de Beşiktaş’ımızın kuruluş yıl dönümünde mutluluğa imza atmak istedik. Evlenmeye karar verdiğimiz ilk günden beri hep 19.03’te evlenmek istedik. Bu yüzden de bu yıl evlenme kararı alınca bugün nikah yaptık. Beşiktaş’ın bu mutlu gününde evlendiğimiz için gururluyuz ve mutluyuz. Artık Beşiktaş sevgisini, aşkını daha çok pekiştirdik. İnşallah Beşiktaş ile birlikte aşkımız da nice yıllar devam edecektir" ifadelerini kullandılar.