Beylikdüzü Belediyesi düzenlediği etkinlikte sahne alan Neşe Karaböcek sevenlerine nostalji dolu bir gece yaşattı.
Beylikdüzü Belediyesi tarafından Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen konserde 1970’li yılların unutulmaz sanatçısı Neşe Karaböcek sahne aldı. Konsere gelerek salonu tıklım tıklım dolduran Neşe Karaböcek hayranları sanatçı sahneye çıktığında uzun süre alkışladı. Neşe Karaböcek’in seslendirdiği şarkılarla nostalji yaparak eskiye giden vatandaşlar, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Konserin son şarkısı olarak seslendirdiği ‘Ankara’nın Bağları’ isimli şarkıyla etkinliğe gelen vatandaşlar doyasıya oynayarak eğlendi.
“1970’li YILLARDA ASSOLİSTLİĞİ KİMSEYE BIRAKMAMIŞTIR”
Neşe Karaböcek konserine gelerek sanatçıyı dinleyen Kültür ve Sanattan Sorumlu Başkan Danışmanı Erhan Bayladı,”Beylikdüzü kültür merkezi sahnesinde bu akşam Neşe Karaböcek misafir ediyoruz. Biliyorsunuz Neşe Karaböcek 1970’li yıllarda assolisliği kimseye bırakmamış ve çok değerli kendi branşında çok güzel işler yapan bir sanatçıydı. Uzun zamandır ortalıkta görünmüyordu ama bizim için burada sahne alacak. Bizim için en büyük iftihar meselelerinden biride Beylikdüzü’nde oturması ve artık Neşe Karaböcek Beylikdüzü’lü bir sanatçıdır. Dolayısıyla kendisini bu akşam burada misafir edeceğiz. İyi bir dinleti olacağını umuyorum” dedi.
“BEYLİKDÜZÜ’NDE OTURAN SANATÇILARI BU SAHNEYE ÇIKARTMAYI HEDEFLİYORUZ”
Neşe Karabecek’in Beylikdüzünde oturmasının burada sahne almasında büyük bir etken oldu diyen Bayladı, “Neşe Hanım’ın Beylikdüzü’nde oturuyor olması burada sahneye çıkmasında en önemli etkenlerden bir tanesidir. Çünkü biz özellikle Beylikdüzü Belediyesi olarak Beylikdüzü’nde oturan küçük büyük hiç fark etmez kim olursa olsun bütün sanatçılara bu sahnede yer vermeyi amaçlıyoruz ve gün geçtikçe de bunu icraata geçiriyoruz” diye konuştu.
“EKREM İMAMOĞLU BAŞA GEÇTİKTEN SONRA BEYLİKDÜZÜ’NDE SANAT GÖZLE GÖRÜLÜR HALE GELDİ”
Bayladı, “Beylikdüzü Sayın Başkanımız Ekrem İmamoğlu başa geçtikten sonra vizyonu gözle görünür şekilde değişti. Beylikdüzü’nde gerçek sanat boy göstermeye başladı. İki defa senfoni orkestrası geldi, yurtdışından caz grupları geliyor ve çok çeşitli müzik türleri burada icra edilebiliyor. Türk müziği ve halk müziği bunları da unutmuş değiliz. Bu anlamda ileriki günlerde bu sahnede daha farklı şeyleri bu sahnede göreceksiniz. Beylikdüzü diğer ilçelerin arasında bu anlamda bir farklılık yaratmayı amaçlıyor. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Konsere gelen Recep Kuşgan, “Ben Türk Sanat Müziği hastasıyım biz Neşe Karaböcek’le büyüdük. Neşe Karaböcek’in geldiğini duyunca ilçemize konseri seyretmeye geldik” ifadelerini kullandı. Neşe Karaböceği çok sevdiğini dile getiren Güler Kitapçı ise “Neşe Karaböceği ve şarkılarını çok seviyorum. İlçemize geldiği için de çok mutluyum, konseri izlemek için geldik. Eşimle birlikte geldim ve ben çok mutluyum. Başkanımızın sık sık böyle konserler yapması bizleri çok mutlu ediyor. Sayın başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu çok seviyoruz. Her şey istediğimiz gibi yani mutluyuz” dedi.