Tuncelili iş adamı İrfan Çelik, İstanbul Sheraton Otel’de düzenlenen düğünle Gezer Karadağ ile dünyaevine girdi.
CHP’li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun kıydığı nikahın şahitliklerini AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, eski Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilerinden Tahir Kıran, Kasımpaşa Spor Kulübü Başkanı Hasan Hilmi Öksüz, HDP temsilcisi Cemal Coşkun, MHP Şile Meclis üyesi Doğan Gürsoy, AK Parti Rize Milletvekili adayı Halil Bakırcı, iş adamları Mustafa Ekşi, Atilla Peker, Olgun Peker, Akif Davutoğlu, İsmail Dalkıran, Fatih İnalkoç, Kerbala Yasak, GFB tribün lideri Sefa Kalya, Ultraslan tribün lderi Sebahattin Şirin ve 1453 Çarşı tribün lideri Erdal Keleş yaptı.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusuyla bir otelde düzenlenen düğün yöresel motiflerle, köy düğünü şeklinde gerçekleştirildi. Dünyaevine giren iş adamı İrfan Çelik, düğün davetiyesinde de, "Düğünümüzü düğünden çok birlik beraberlik şölenine dönüştürmek istiyoruz" ifadesine yer vererek, "Ülkemizde en çok ihtiyaç ve özlem duyduğumuz şey birlik, beraberlik, sevgi ve dayanışma hisleridir. Düğünümüzde istiyoruz ki, ülkemizin kentlisiyle köylüsüyle, farklı düşünce ve renkleriyle insanımız bir masa etrafında toplana bilsin. Bunun özlemini hep yaşıyor ve düşlüyorum. Bu gün düğünümüzde bu tabloyu görmek mutluluğumuza mutluluk kattı. İnşallah bu duygular tüm dünyaya yansır. Huzura kardeşliğe ve barışa susamış insanlarımızın yöresel kıyafetleriyle yanımızda olması ve bütün renklerimizle birlikte, barışın tüm renklerini düğünümüze sığdırabilmek ayrı bir mutluluk kaynağımız oldu. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Sheraton’daki düğüne bir çok davetlinin yöresel kıyafet giymesi dikkat çekti. Düğünde davul zurna eşliğinde halaylar çekildi.
ÇEMİŞGEZEKLİ ÇOCUKLARDAN MEKTUP VE PLAKET
Doğduğu toprakların sorunlarına gösterdiği duyarlılıkla birlikte, varlığını doğduğu topraklarla paylaşan iş adamı İrfan Çelik, eğitime verdiği destek ve Çemişgezekli çocuklarla kurduğu sıcak diyaloglardan ötürü Çemişgezek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kendisine verilen plaketle birlikte, düğüne katılamayan Çemişgezekli çocukların gönderdiği mektup konuklara duygusal anlar yaşattı. Düğüne katılan konuklara ayrıca çocukların hazırlamış olduğu tebrik sinevizyonu izletildi. İrfan Çelik ise kendisine takdim edilen plaketlere teşekkür ederek, eğitim gören çocuklara destek olmaya devam edeceklerini, onlar için sürpriz bir proje çalışmasıyla birlikte en kısa sürede kendilerini ziyaret edeceklerini belirtti.