Diş Hekimi Dr. Semih Süreyya Yazıcı, yeni kitabı ‘Fototerapi’ için imza günü düzenledi. Süreyya Yazıcı kitabının gelirini Serebral Palsili Çocuklar Derneği’ne bağışlayacağını açıkladı.
Diş Hekimi Dr. Semih Süreyya Yazıcı’nın yeni kitabı ‘Fototerapi için Zorlu Center’da söyleşi ve imza günü gerçekleştirildi.
Burada kitabını tanıtan Dr. Semih Süreyya Yazıcı, fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini belirterek, “Fotoğrafa tutkum kongre toplantı ve sempozyumdan artakalan vakitlerimde doğayı ülkeyi çekmekle başladı. Gezdiğim 54’ü aşkın ülke 200 civarında şehir var. İkinci kitabımda yaklaşık 30 ülkeyi şehirleri kapsayan bir kitap. Oradaki güzellikleri fotoğrafladı. Orada gezilmesi gereken yerlerle ilgili kısa bildiler Türkçe ve İngilizce olarak yayınlandı. İki dilde yapılan kitap oldu bu kitap” dedi.
Sosyal sorumluluk projesi kapsamına kitabın gelirini bir derneğe bağışlayacağını kaydeden Yazıcı, “Çalışmalarımın gelirini vakıflara başlıyorum. Yeni kitabımın gelirini Serebral Palsili Çocuklar Derneği’ne bağışlıyorum. En büyük amacım farkındalık yaratmak. Bu bilinmeyen bir hastalık olduğu için hasta çocukların ve ailelerin gündemde olması için bu kitap oraya bağışlandı” şeklinde konuştu.
Fotoğraf çekerken anı yakalamayı sevdiğini kaydeden Dr. Semih Süreyya Yazıcı, “Tercihim an içinde ikincisinin bulunmayacağı anı yakalamak. Çevremden çok güzel tepkiler var. Gezme ve görmeyle kendi haz duygumu Sağlıyorum. Bu kitaptan alacağım kazancın vakfa bağışlanması beni de mutlu ediyor, çevremdekileri de mutlu ediyor. Kitapla ilgili üçüncü imza günüm” ifadesini kullandı.