İstanbul’da hemen teslim 99 bin TL’ye daire, 149 bin TL’ye Vip Ofis, 199 bin TL’ye cadde dükkanları, dip fiyatlarla sahiplerini bulacak.
İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölüm “fiyatı siz belirleyin” sloganıyla piyasa değerinin çok altında fiyatlarla 31 Mayıs’ta sahipleriyle buluşuyor.
Gayrimenkul sektöründe çadır dönemi başlıyor. Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar Emlak Çadırı’nda çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı’nda, konutlar 99 bin TL’ye, VIP ofisler 149 bin TL’ye ve Cadde dükkanlar 199 bin TL’ye satışa sunulacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırı’nın ilki 31 Mayıs 2015, Pazar günü yapılacak.
Tamamlanmış ve iskanı alınmış markalı Gayrimenkul projelerindeki bağımsız bölümleri “Fiyatı siz belirleyin…” sloganı ile alıcılarla buluşturmayı hedefleyen Emlak Çadırı, katılımcılarına maket üzerinden değil, görerek beğendiği konut, ofis ya da dükkanı piyasanın çok altında fiyatlarla sunuyor. ‘Emlakcadiri.com’ web sitesi üzerinden herkesin başvurabileceği Emlak Çadırı’nda satışa sunulan bağımsız bölümlerde 3 temel şart aranıyor: İnşaatının tamamlanmış ve hemen teslim edilebilir olması, sıfır olması ve iskanlı olması.
GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE BİR İLK
Pek çok geliştirici firmanın inşaatını tamamladığı markalı projelerde var olan az sayıdaki nitelikli stoğu pazarlama ve tanıtım bütçelerinin yüksekliği nedeniyle ellerinde tuttuklarını ve kampanya yapacak bir ticari hacim oluşmadığını belirten İlgi Yönetim Genel Müdürü Murat Gülep, “Biz inşaatı tamamlanmış markalı gayrimenkul projelerinden gerekli tüm teknik, idari kontrolleri ve anlaşmaları yaparak Emlak Çadırı’na garantör olduğumuz konut, ofis ve cadde dükkanlarını topluyoruz. Emlak Çadırı’nda satılan bağımsız birimlerde tek fiyat uygulaması yapıyoruz. Bu yıl tüm konutları KDV dahil 99 bin liradan, ofisleri 149 bin liradan, Cadde dükkanlarını ise 199 bin liradan satışa sunacağız. Bu avantajlı fiyatların yanı sıra Emlak Çadırı’nda sağladığımız bir diğer avantajımız da piyasanın kendi rayicini kendi belirlemesine imkan tanıyacak şekilde açık artırma düzenliyor olmamız. Biz, Emlak Çadırı’nda bu ürünlerin hızlı satışı adına dip fiyatlar belirleyip satışa sunuyor ve alıcılarla gerçek fiyatlar üzerinden buluşmalarına olanak tanıyoruz. Bu şekilde gerek yurtiçi gerekse yurtdışı yatırımcı ve kullanıcılara kendi takdir ettikleri fiyatlar üzerinden hemen teslim gayrimenkul yatırımı yapma fırsatı sunmuş olacağız” şeklinde konuştu.
SON BAŞVURU 29 MAYIS
Bu yıl 31 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan satışlara kayıt ve başvuru için son gün 29 Mayıs Cuma saat 17.00 olduğu belirtildi. Dileyen herkesin katılabileceği Emlak Çadırı’na ön başvurular ise ’emlakcadiri.com’ web sitesi üzerinden yapılacak.