Çekmeköy Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında lunaparka götürülen engelli çocuklar, doyasıya eğlenerek keyifli dakikalar yaşadı.
Dünya Engellier Haftası’nda engelli çocuklar ve aileleri Çekmeköy Belediyesi tarafından unutulmadı. Çekmeköy Belediyesi tarafından 100’ü aşkın engelli genç, çocuk ve aileleri Taşdelen Lunapark’ına getirildi. Lunapark’taki oyuncaklara binip gönüllerince eğlenen çocuklar renkli görüntüler oluşturdu.
ENGELLİLER VE AİLELERİNDEN TEŞEKKÜR
Etkinliğe katılan engelli çocuklardan Sıla Yılmaz, lunapark’ta çok eğlendiğini belirterek, “Burada oyuncaklara bindim, gezdim. Daha öncede lunapark’a gelmiştim. Bizim buraya Çekmeköy Belediyesi getirdi. Bize bu etkinliği düzenlediği için Çekmeköy Belediyesi Başkanı Ahmet Poyraz’a teşekkür ediyorum” dedi.
İlk defa bir lunaparka geldiğini belirten İlayda Yetkin, “Daha önce hiç lunapark’a gelmemiştim. İlk defa geldim buraya. Burada bugün çok eğlendim heyecanlıydı” diye konuştu.
Çocuğuyla birlikte lunaparka gelen Didem Yetkin ise sunulan hizmetten dolayı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a teşekkür ettiğini belirterek, gayet güzel bir gün geçirdik. Sosyal açıdan çocuklarımız için çok faydalı bir şey. Paylaşmaları, paylaşımcı olmaları çok güzel bir şey” dedi.