Eskişehir’de motosiklet kullanıcıları ve kulüplerine yönelik motsiklet parça ve aksesuarlarının ikinci el olarak satıldığı ’Garage Sale’ etkinliği düzenlendi.
Avm Partners tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi ile Tepebaşı Belediyesi, motosiklet kullanıcıları ve tutukunlarına yönelik olarak ’Garage Sale’ etkinliği gerçekleştirdi. NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi’nin açık otopark alanında gerçekleşen etkinlikte, ikinci el motosiklet aksesuarları, kıyafet ve yedek parça satışı ya da takas imkanı sağlandı.
Enduro Motosiklet Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyesi Rıfat Öztürk, etkinliğin motosiklet kullanıcılarının ikinci el ürünlerinin değerlendirilmesi için yapıldığını belirtti. Öztürk, “Bu organizasyonda Eskişehir’deki bütün kulüpler yer aluyor. Bu alan içinde ikinci el motosiklet, ikinci el motosiklet yedek parça, aksesuar ve kamplarda kullandığımız malzemelerin satışı için yapıldı. Bunların haricinde motosiklet kullanıcısı olupta daha sonra motosikletini sayıp malzemeleri elinde kalanların değerlendirilmesi ve takas için toplanıldı. Kullanıcıların bir araya gelipte güzel bir etkinlik yapılması amaçlandı. Görüyoruz ki motosiklet sürücülerinde kasksız kullanımlar veya ekipmansız kullanımlar var. Bunları bir nevi ikinci elde daha uyguna alıp insanların güvenliğini de düşünmek gerekiyor” dedi.
Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Ümit Şengül ise, ürün fiyatlarının pahalı olduğu için alamayanların vatandaşlar için etkinliğin düzenlendiğini dile getirdi. Şengül, "Tüm kulüpler burada toplandı. Kişisel bir etkinli değil, inşallah devamı da gelir” diye konuştu.