4 kitabı bulunan gazeteci Bayram Şahin, “Tüketicinin El Kitabı” isimli 5’inci kitabını da okuyucuyla buluşturdu.
Daha önce çeşitli konularda 4 kitap yayınlayan gazeteci Bayram Şahin 5’inci kitabını yayınladı. 3 şiir kitabı, 1 psikolojik araştırma kitabı yayınlanan Şahin’in 5’inci Kitabı “Tüketicinin El Kitabı” yayınlandı.
Tüketicinin bilgilendirilmesi amacıyla çıkan kitap, 132 sayfadan oluşuyor. Tüketici kanunu hakkında her türlü bilgiyi okuyucuya sunan kitabın 1’inci baskısı 2 bin adet basıldı.
BAYRAM ŞAHİN KİMDİR?
1966 yılında Kırşehir iline bağlı Çiçekdağı ilçesinde doğdu. 5 kardeşin en büyüğü olan şair, ilkokul 4’üncü sınıfa kadar Akçakent bağlı Hasan Ali köyünde 5’inci sınıfı ise Maltepe İsmet İnönü İlköğretim Okulu’nda bitirdi. Orta ve Lise tahsilini ise Maltepe Orhangazi Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini ise Mahalli İdareler Bölümü birinci sınıfındayken bazı nedenlerden dolayı yarım bıraktı.
Üniversite eğitimine kaldığı yerden yeniden başlayan şair’in şiir ile tanışması da daha ortaokul yıllarında oldu.
Başlıca Eserleri: 2003 yılında “Kızıl Ötesi Sevda” ve 2005 yılında “Önce Vatan” yayınlarından “Sevda Ateşi”, 2012 yılında “Tut Ellerimden” 2013 yılında Karma Yayınlarından “Kanayan Ruhlar” isimli Psikolojik Araştırma ve inceleme kitabı yayınlandı. Gazetecilik ve sinema oyunculuğu da yapan gazeteci, yazar, şair bir çok televizyon dizilerinde de rol aldı.
Önce Vatan gazetesinde temsilcilik, Millet Dergisi’nde İstanbul temsilciliği, İhlas Haber Ajansı’nda halen istihbarat muhabiri olarak çalışmakta olan şair, Klas Haber Gazetesi ve Merkez Gazetesi isimli bir yerel gazetenin de imtiyaz sahibi ve yazı işleri müdürlüğünü yapmaktadır. Evli ve iki kız çocuk Babası olan şair halen İstanbul Maltepe de yaşamaktadır.